Manikyr och pedikyr

Idag vaknade vi pigga som lärkor vid sju redan. Solen var på väg upp och började lysa upp lägenheten. Efter en hemlagad frukost smorde vi in oss med starkaste solskyddsfaktor och tog en promenad till stranden.

Efter bara nån halvtimme kände vi att huden fått sitt och solen stod redan högt på himlen, så vi gick hemåt igen. Före lunch gick vi in på en skönhetssalong för att lyxa till det lite med manikyr och pedikyr. För knappt en hundring filade, putsade och målade dom våra naglar. Jag tyckte lite synd om tjejerna som skulle behöva ta i mina slitna fötter och rensa dom från död hud och naglar, men det är i alla fall väldigt vanligt att man gör manikyr och pedikyr här, så dom är förmodligen vana. Benny nöjde sig med pedikyr, jag gjorde både och. Det blev väldigt fint till slut, vi behöver inte gömma tårna i sanden nu!

För övrigt så börjar solbrännan att ta sig, vi har tagit det i mycket små doser de första dagarna nu så att huden har fått en chans att vänja sig. Jag är ledsen att säga det till er, men jag kan inte låta bli – vi kommer vara FANTASTISKT bruna när vi kommer hem igen..!

Nu kallar Benny från köket, nyplockad mango från parken här utanför ligger redo att ätas.

4 replies on “Manikyr och pedikyr”

 1. Ja det där låter ju väldans trist det där! Jag vill oxå.. eller mani/pedikyren kan jag hoppa men vädret mangon och drinkarna vore naisse!

  Njut där borta nu! Ha det fint!

  // Jimmie

 2. Hejhopp..

  Jag är inte ett dugg avundsjuk på er! Tråkigt med värme, sol, grillfester och fina fötter, sånt skiter jag i… Åhh nej jag är inte bitter!!!

  Ni kommer få det underbart där borta! Njut! Här har det snöat hela dagen..=)

 3. Ja, ryktet har nått mig nu att bilden inte var så tydlig som jag hoppades.
  Alltså: Båda fötterna är inte mina. Den ena är Bennys. Min är den med rött lack.
  🙂

Comments are closed.